Projecció Social - Marcelinus, els nous jerseis de tota la vida, el tèxtil de proximitat

MARCELINUS i INTEGRA treballem plegats

Integra és una entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'entitat pública, d'àmbit comarcal que fou fundada l'any 1968. La finalitat bàsica de l'entitat és la d'oferir recursos assistencials per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel.lectual, trastorn mental, i/o alteracions en el desenvolupament. Per poder complir amb aquesta finalitat, Integra s'organitza en àrees estructurades al voltant de les diferents etapes de la vida d'aquest col.lectiu.

Una d'aquestes àrees és el Servei de Teràpia Ocupacional on col.labora Marcelinus donant els retalls que surten de tallar els jerseis i complements.

El procés que segueix i que realitzen a l'àrea d’adults és triar i separar els retalls, per mida i per colors, per tal de poder fer diferents productes per a la seva botiga A MA Botiga-Taller. A partir d’aquest retall que no tenia cap utilitat, ells han creat la col•lecció “Patch”. Els retalls tenen moltes funcions, tant per farcir com per cobrir diferents articles, com peluixos, clauers, coixins, bolsos... Així donem un valor afegit al nostre producte.

Si t'agrada, pots trobar-ho a: A Mà botiga-taller, C/Bonaire, 8  17800 Olot Tel. 659716242 o al correu: tallerpaper@integraolot.cat

Anar al Facebook d'Integra

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto