Condicions generals - Marcelinus, els nous jerseis de tota la vida, el tèxtil de proximitat

 

 

 

Condicions d'ús

 

 

Com puc pagar el meu marcelinus?

Per fer el pagament tens dues opcions, mitjançant  targeta o transferència bancària. El pagament per targeta es fa a través d’una passarel.la de pagament totalment segura, on les dades de la teva targeta viatgen directament cap al servidor segur de BANC DE SABADELL. D’aquesta manera, ni nosaltres ni ningú més hi pot tenir accés.

Si selecciones el pagament per transferència bancària, et comunicarem el nostre núm. de compte i podràs fer-nos l’ingrés. És important que hi figuri el teu nom o el núm. de comanda, per tal de no generar dubtes. Reservarem el producte i quan es faci efectiva la transferència farem l’enviament.

Devolucions

Només s'acceptaran devolucions de mercaderies durant els 15 dies posteriors a la seva recepció. El producte ha d’estar  etiquetat i amb l’embalatge original. La devolució ha d’estar autoritzada per l'empresa MARCELINUS,SC.

Si la devolució és deguda a material defectuós, posa’t en contacte amb nosaltres a info@marcelinus.cat  i farem el canvi. Els ports tant de recollida con del posterior enviament, aniran a càrrec de Marcelinus.

 Si la devolució és un canvi de talla o color, els ports del retorn aniran a càrrec del client i els d’enviament del nou producte seran a càrrec de Marcelinus.

 Si la devolució és per desestiment de compra, els ports del retorn aniran a càrrec del client.

On més puc comprar els Marcelinus?

A més de comprar-los on-line, en aquesta pàgina web, els Marcelinus estant disponibles a vàries botigues arreu de Catalunya, País Basc, Illes Balears i Andorra. Pots consultar el llistat de botigues a l’apartat  d’on comprar-los.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto